Slideshow ini membutuhkan JavaScript.

ﺼﻼة۱ﷲ

Habib Syech bin Abdul Qodir Assegaf (solo)

ﺼﻼة۱ﷲ‫ ﻤﺎ ﻻﺤﺕ ﻜﻮﺍ ﻜﺐ ☼ ﻋﻠﻰ اﺤﻤﺪ ﺨﻳﺮ ﻤﻦ ﺮﻜﺐ ﺍﻟﻨﺟﺎﺌﺐ

Ono bebek podho nglangi ing banyune

watu item iku kelep sak mestine

Ono bebek podho nglangi ing banyune

nanging ngorong arep pedhot goro`ane

ﺼﻼة۱ﷲ‫ ﻤﺎ ﻻﺤﺕ ﻜﻮﺍ ﻜﺐ ☼ ﻋﻠﻰ اﺤﻤﺪ ﺨﻳﺮ ﻤﻦ ﺮﻜﺐ ﺍﻟﻨﺟﺎﺌﺐ

Ono bebek podho nglangi ing banyune

nanging ngorong arep pedhot goro`ane

Endog cecak podho netes dadi macan

anak macan dadi ulo dho kluyuran

ﺼﻼة۱ﷲ‫ ﻤﺎ ﻻﺤﺕ ﻜﻮﺍ ﻜﺐ ☼ ﻋﻠﻰ اﺤﻤﺪ ﺨﻳﺮ ﻤﻦ ﺮﻜﺐ ﺍﻟﻨﺟﺎﺌﺐ

Arah gabus podho ngambang ing banyune

watu item iku kelep sak mestine

Nanging bakal ono, gabus podho kelep

watu item dikon kelep ora gelem

ﺼﻼة۱ﷲ‫ ﻤﺎ ﻻﺤﺕ ﻜﻮﺍ ﻜﺐ ☼ ﻋﻠﻰ اﺤﻤﺪ ﺨﻳﺮ ﻤﻦ ﺮﻜﺐ ﺍﻟﻨﺟﺎﺌﺐ

Wadhon macak lanang nuli sebalik_e

aduh ibu bapak kulo elingake

Wirang ilang turut dalan koyo kewan

wong kang ora melu edan ra` keduman


ﺼﻼة۱ﷲ‫ ﻤﺎ ﻻﺤﺕ ﻜﻮﺍ ﻜﺐ ☼ ﻋﻠﻰ اﺤﻤﺪ ﺨﻳﺮ ﻤﻦ ﺮﻜﺐ ﺍﻟﻨﺟﺎﺌﺐ